Jag  heter Lena Jönsson och har hållit på med hundar sedan barnsben. Min mamma födde upp små pudlar och genom åren har jag själv haft ett antal olika raser.  Jag är gift med Magnus Jönsson och vi bor i ett hus i Lomma.  Vi har vuxna barn och barnbarn som ofta kommer och besöker oss och våra hundar.

För ca 20 år sedan började jag med att föda upp svarta och vita storpudlar och har haft en kull per år de senaste 13 åren.

Mitt mål är att föda upp friska och sunda individer för sällskap-, utställning- och tävlingsändamål. Våra hundar är  uppfödda i vårt hus där de kommer i kontakt med andra hundar, vuxna personer och barn. De får också tidigt vänja sig vid vardagsljud som bilar, dammsugare och tv/radio/musik. Alla har fått åka bil några gånger innan de flyttar från kenneln, vilket sker vid 8 veckors ålder.

N'är Du köper Din hund hos mig sker det enligt SKK:s regler och kontrakt. Hunden är  avmaskad, veterinärbesiktigad, vaccinerad och id-märkt .Du får med Dig en liten broschyr om hur Du på bästa sätt ska ta hand om Din nya familjemedlem. Lite valpfoder, nytt koppel och en liten leksak ingår också i paketet.

Varmt välkommen att anmäla Ditt intresse för en valp från mig på  epost :lena@digimons.nu eller på:

                                                                                                                                0705-172096